søndag den 5. maj 2013

Et par anmeldelser af Ex

Himmelskibet- Magasinet for Fantastik har i det nyeste nummer en anmeldelse af Ex, og der skrives bl.a.:

''Forlaget Tellerup har et stærkt brand i at udgive fantasy og horror til børn og unge, men med Ex slår de sig ind på også at ville udgive bøger rettet til den voksne horror læser. Ingen tvivl om at Teddy Vork er det perfekte valg til at indlede en sådan satsning, og man kan kun håbe at det giver det giver pote, da det er få forlag herhjemme der udgiver horror-romaner til voksne. Man kan kun håbe Tellerups stærke brand i forhold til ungdoms litteraturen ikke kommer til at gøre at den voksne læser ikke opdager en bog som Ex, for bogen bør bestemt blive opdaget af et større publikum.''

Læse hele anmeldelsen her


Forfatteren Anika Eibe har også læst Ex og skriver om den på sin bogblog:

''Vork skriver fantastisk. Enkelt, nærværende og alligevel knivskarpt. Selv dagligdags gøremål og tanker, som vi alle oplever fra tid til anden, er skrevet med små detaljer, som virkelig fanger og klæber sig fast.
Dertil kommer at han med sin stilfærdige skrivestil lige så ubemærket borer sig ind under huden på én, så man blot vender side efter side for at indtage hele stemningen, for så endelig at opdage, at man slet, slet ikke har lyst til at være med længere.
Men man bliver nødt til det. Man må følge Edmund og familien til den bitre ende.''


Læs hele anmeldelsen her